login: 
heslo:
nová registrace »

V košíku není žádné zboží
NÁKUPNÍ KOŠÍK »

OD 10.8.2015 v provozu zcela nový mobilní servis !!!
vloženo 7. 8. 2015

Čekali jsme až do dnešního dne, abychom Vám mohli představit novinky v mobilních službách společností OENOGALA, jakožto ucelený a kompaktní servis pro naše zákazníky. Ti kteří nás ještě neznají, tak v příloze je stručný seznam se specifikacemi tří resp. čtyř druhů služeb.
Unikátní jsou především první dva (Lo-cross-flo® system a VA reduction system). Především VA reduction system je pro ročník 2014 velkým pomocníkem, jelikož zvládá bez jakýkoliv známek poškození kvality vína (ba naopak) napravit nezdary ročníku, tedy následující:
- snížení zvýšených koncentrací těkavých kyselin na požadovanou mez (vliv Botrytis cinerea a následné mikrobiální činnosti ročníku 2014) - otestováno na extrémním případě: redukce těkavých kyselin z hodnoty 4,7 g/l na 0,8 g/l!!!!!!
- odstranění pachů z vín - pach 4EP&4EG Brettanomyces (''koňské sedlo''), pach TCA (''korkovou pachuť''), pach po vypálení sudů popř z fermentace, stabilizace proti vypadnutí vinného kamene a mnoho další

- nejde o maskování pachů ale o jejich odstranění!!!!!!!!!!
- vše s analytickou přesností a kontrolou!!!!!!!!



Tyto dvě služby se vztahují k filtracím a je také možnost tato zařízení u nás zakoupit spolu s mnoha typy filtračních elementů a nerezových filtračních sestav za bezkonkurenčně nízké ceny (svíčkové filtry a membrány, ASCI304 a ASCI316 nerez.housingy a sestavy na míru dle potřeby a použití). To vše Vám představuje nová odnož společnosti OENOGALA s.r.o. zaměřená tímto směrem pod názvem

OENOGALA FILTRATION s.ro..

Více podrobných informací Vám rádi poskytneme osobně, telefonicky na 724 839 290 nebo emailem na info@oenogala.cz, gala@oenogala.cz.

S pozdravem


tým OENOGALA

MOBILNÍ SLUŽBY OENOGALA

archiv aktualit / novinek »

www.milwaukeetesters.com
www.tdianalyzers.com
www.newworldwinemaker.com


o stranu zpět
Přístroj na stanovení redukujících cukrů

Výrobce: Milwaukee
Katalogové číslo: Mi453

MI453


Redukující cukry


Měření pro větší přesnost vyžaduje temperaci vzorku.


* Specifikace pro přípravu vzorku je 7 minut při 105°C.


Specifikace:


Fotometr na stanovení Redukujících cukrů ve víně. Rozsah: 0.00 až 50.00 g/L. Přesnost: +/- 5%. Rozlišení 0.25.   Zdroj světla: Rtuťová výbojka s interferenčním filtrem pro 610 nm. Senzor: Silikonový fotočlánek. Metoda: Fehling. Dodáváno jako komplet zahrnující: Reagenční Kit  (20 testů), 1000 a 200 µL mikropipetami, 25 papírovými filtračními disky, 2 kyvety s víčky, hadřík na kyvety, 4 x 1.5V baterie a manuál.

Ceny jsou uvedeny včetně 20% DPH.

Přístroj na stanovení redukujících cukrů otevřít PDF dokument

 
Kobylí 61, 691 10 Kobylí
Všechna práva vyhrazena. 2010 © oenogala.cz
webdesign by